Senaste nytt

Trygga föräldrar

Du som är förälder och har barn mellan 12-18 år och vill prata med andra föräldrar med barn i samma ålder.

Wannhagen summergames

Lördag den 6 maj 2023, klockan 9:00-16:00

Kvinnofest

En fest för att stärka banden

Kommande event

Påsklov i VOXparken

Onsdagen 5 april är det påskfirande i VOXparken. Ta med familjen och träffa VOXharen ”Morris”, Påskgubben och häxorna Argbiggan, Kvasthilda och Lillglinda!   17.00-18.00 Påskvandring med tipspromenad 19.30 Påskshow från scenen (dansa med VOXharen ”Morris” och miniföreställningen ”Häxan som blev snäll”) Alla barn bjuds på grillad korv och godis. Det finns även påskfika att köpa.

Hur ser arbetsmarknadsläget ut?

Handelskammaren Mälardalen besöker Tegelbruket tisdag 28 mars 17:00-18:30 för att föreläsa och informera om arbetsmarknadsläget. Vilka behov finns hos företagen idag och vilka behov kommer att finnas i framtiden? Med denna kunskap om arbetsmarknadsläget kan gymnasieungdomar m.fl inspireras till att göra fler medvetna yrkesval. På plats finns även Bilal som kan visa hur du använder…

Läs mer >>

Kulturkväll för kvinnor

Onsdagen den 8 mars är det Internationella kvinnodagen! På Träffpunkt Oxhagen uppmärksammas detta genom att bjuda in dig som identifierar dig som kvinna till en kulturkväll. Tiden är 18.00-21.00. Kostnad 30 kr. Du anmäler dig på Familjecentralen i Oxhagen och betalar anmälningsavgiften där (30 kr). Det finns endast 100 platser så skynda att anmäla dig….

Läs mer >>